• darkblurbg
  MeiDy Ambulant | Jeugd & Gezin
  Onze ondersteuning is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig.
 • darkblurbg
  MeiDy Wenje | Ouder & Kind Huis
  WELKOM!!
 • darkblurbg
  MeiDy | intensieve ambulante gezinsbehandeling
  Onze ondersteuning is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig.

MeiDy jongerencoach is voor jongeren tussen de 10 en 19 jaar.  Soms heb je wel eens het gevoel dat het niet lukt, dat je wel wil maar dat het niet gaat. Soms pieker je of ben je onzeker. Met een jongerencoach sta je er niet alleen voor. We zoeken naar jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden en kijken hoe jij deze positief in kunt zetten. Samen MeiDy maken we een plan om jouw doel te behalen.

Als jongerencoach kan MeiDy je helpen om je draai weer te vinden en je tevreden en gelukkig te voelen. Maar vooral: om gehoord te worden en er voor je te zijn!

 

Dit doen we op een laagdrempelige manier in het tempo van jou dat bij jou past. De jongerencoach helpt je bij het maken van belangrijke beslissingen, moeilijke keuzes of bijvoorbeeld bij het vinden van een baantje.

 

Wanneer er contact met de jongerencoach van MeiDy is opgenomen volgt er een startgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we met elkaar kennismaken en kun je vertellen over wat er precies speelt of waar je hulp bij nodig hebt. Dit gesprek doen we samen met de belangrijke mensen om je heen. De jongeren coach geeft je info en samen bepalen we waar we aan gaan werken aan de hand van een doel. 

We werken in een traject. Dit traject duurt meestal een half jaar (25 weken), afhankelijk van wat er precies nodig is. Iedere week hebben we contact met elkaar. De jongerencoach komt bij je langs en afhankelijk van wat er precies nodig is gaan we aan de slag. Dit kan variëren van een gesprek bij je thuis, op school of op je werk tot actief bezig zijn met sport en spel. Een afspraak duurt ongeveer een uur, maar dit kan aangepast worden als daar behoefte aan is. Wat vooral belangrijk hierin is is dat het prettig, leuk en goed voor jou voelt. 

“Niet omdat het moet, maar omdat het mag!”

Gedurende het traject hebben we een tweetal evaluaties met de belangrijke mensen om je heen. Hier kunnen we vragen beantwoorden en hebben het over de aanpak en het uiteindelijke doel. 

We werken volgens de richtlijnen van MeiDy en leveren maatwerk. Één plan, één aanspreekpunt. Deze manier van werken zorgt ervoor dat het traject op jou is afgestemd en passend is bij jou ontwikkeling. 

 

Zijn er nog vragen of wil je een startgesprek? Neem gerust contact op via het kopje contact & aanmelden of via onderstaande button.

.

Kennismaken MeiDy? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier. Je mag ons ook altijd bellen of appen, zie hiervoor onze contactgegevens 

 

Contact opnemen

 

 

Contact informatie

MeiDy  Ondersteuning 

Jeugdwet en WMO

Neem contact op MeiDy 

Bereikbaar maandag t/m vrijdag:

09.00-16.00 uur

Bel : 06 38 24 50 83  

App : 06 38 24 50 83 
Mail : info@meidy.nl

 

 

Bezoek adres: GJ van der Meistrjitte, achterkant vanNij Tjaerda

Postadres: Nijewei 38 I 9104 DL I Damwâld

 

MeiDy Wenje:

KvK Nummer: 74131168

AGB-code: 98104111

MeiDy Ambulant:

KvK Nummer: 76885615

AGB-code: 98104714

ISO 9001:2015 gecertificeerd registratienummer: 2249244