• darkblurbg
  MeiDy Ambulant | Jeugd & Gezin
  Onze ondersteuning is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig.
 • darkblurbg
  MeiDy Wenje | Ouder & Kind Huis
  WELKOM!!
 • darkblurbg
  MeiDy | intensieve ambulante gezinsbehandeling
  Onze ondersteuning is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig.

Ben je ontevreden of heb je bepaalde ideeën over de dienstverlening van MeiDy?

MeiDy zal er alles aan doen om op een kwalitatief goede manier zorg te leveren. Het kan gebeuren dat je een klacht hebt over MeiDy. Een klacht is dat je aangeeft dat je ontevreden bent over hoe je behandeld wordt door MeiDy in het algemeen, of door bijvoorbeeld een medewerker van MeiDy. MeiDy vindt het belangrijk dat je dit ook kenbaar maakt, zodat wij actie kunnen ondernemen en onze zorg ook kunnen verbeteren.

Daarnaast kan het zijn dat je bepaalde ideeën hebt over de invulling van de dienstverlening van MeiDy. Hiervoor luisteren wij graag naar jou. Neem dan ook contact op via het contactformulier op deze website!

Bespreek je ontevredenheid

Zit je ergens mee en wil je daar met iemand over praten? Wij geven de voorkeur aan dat je je onvrede in eerste instantie bespreekt met je contactpersoon. Misschien gaat het om een misverstand en kan je probleem snel worden verholpen. Vind je dit lastig? Of kom je er samen met je contactpersoon niet uit? Dan kun je een gesprek aanvragen met onze onpartijdige klachtenfunctionaris.

De klachtenfunctionaris

De klachtenfunctionaris bemiddelt tussen jou en de betrokken medewerker(s). MeiDy heeft hiervoor een externe partij ingehuurd. Wil je meer informatie over het klachtenreglement, kijk dan op https://klachtenportaalzorg.nl/ Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, neem dan vooral contact op via het contactformulier op deze website.

Kennismaken MeiDy? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier. Je mag ons ook altijd bellen of appen, zie hiervoor onze contactgegevens 

 

Contact opnemen

 

Contact informatie

MeiDy  Ondersteuning 

Jeugdwet en WMO

Neem contact op MeiDy 

Bereikbaar maandag t/m vrijdag:

09.00-16.00 uur

Bel : 06 38 24 50 83  

App : 06 38 24 50 83 
Mail : info@meidy.nl

 

 

Bezoek adres: G.J. van der Meistrjitte, achterkant van Nij Tsjaarda

Postadres: Nijewei 38 I 9104 DL I Damwâld

 

MeiDy Wenje:

KvK Nummer: 74131168

AGB-code: 98104111

MeiDy Ambulant:

KvK Nummer: 76885615

AGB-code: 98104714

ISO 9001:2015 gecertificeerd registratienummer: 2249244