• darkblurbg
  MeiDy | Thuisondersteuning
  Onze ondersteuning is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig.
 • darkblurbg
  MeiDy | Ouder & Kind Huis
  Opening 1 april 2019
 • darkblurbg
  MeiDy | Opvoedondersteuning
  Onze ondersteuning is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig.

MeiDy is een platte organisatie, dat betekent geen management en geen onnodige bureaucratie, waar professionals in zelfsturende teams samenwerken. Hierdoor zijn wij erg flexibel, contact MeiDy betekent dat we  binnen een week een afspraak maken. 

Onze teams zijn te vinden in Damwoude, Bolsward en Gorredijk, en zijn  samengesteld uit  professionals vanuit verschillende achtergronden: o.a  Pedagogiek, Maatschappelijk werk, en sociaal pedagogische hulpverlening. 

Onze teams worden ondersteund door een gedragswetenschapper. Samen vormt dit een breed palet aan kennis. 

Het werkgebied voor Jeugd is Regio Friesland. Vanuit WMO opereert MeiDy in de gemeenten Dantumadiel, Noardeast-Fryslân, Smallingerland, Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, de OWO gemeenten, Leeuwarden en Súdwest Fryslân. Daarnaast bieden wij ook begeleide omgangen, oudergesprekken en de Rots en Water training aan. 

 

We vinden een persoonlijke benadering  belangrijk. De relatie vormt de basis van de begeleiding. Vanuit deze relatie werken we samen met jou en je netwerk. Uitgaan van de kracht van jou, betekent ook gebruik maken en versterken van het (in)formele netwerk van jou. Het gaat dan om andere betrokken professionals, maar ook om familie, vrienden, lotgenoten, buren, en vrijwilligers.

Wij van MeiDy hebben een verbindende en activerende rol hierin.

Wij erkennen de waarde van ervaringsdeskundigheid en zetten deze in om onze zorg te verbeteren. We werken vanuit menselijke gelijkwaardigheid, veiligheid en wederzijds respect. We zijn ons bewust van onze eigen kwetsbaarheden, normen en waarden en hoe deze een rol spelen in de begeleiding. Methodieken zijn daarbij ondersteunend, nooit leidend.

MeiDy gaat uit van mogelijkheden Ieder mens heeft zijn eigen verhaal en mogelijkheden. Daarbij maakt iedereen deel uit van een omgeving waarin je belemmeringen tegenkomt en steun kan vinden. MeiDy sluit hierbij aan met opvang, begeleiding en activering, waar nodig gecombineerd met passende woonruimte.

We hebben aandacht voor preventie, begeleiden mensen naar werk, voegen behandelaspecten toe en bieden altijd nazorg. MeiDy biedt zorg op maat en denkt graag mee over de mogelijkheden.

MeiDy samen betekent; Dat we ons inzetten voor jou, en blijven ons voor jou inzetten, ook als het moeilijker wordt. Juist in complexe situaties  komt onze inventiviteit en samenwerkingsgerichtheid van pas. We weten waar onze kracht ligt en wanneer we de deskundigheid van anderen nodig hebben.

Wij willen een betrouwbare samenwerkingspartner zijn.

We vinden het belangrijk om flexibel te zijn. We verschuilen ons niet achter regels; we nemen onze verantwoordelijkheid, laten zien wat we doen en verantwoorden onze keuzes.

Onze ondersteuning is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig.

Kennismaken MeiDy? Of heb je een andere vraag neem contact met ons op, dat kan via onderstaand contactformulier je mag ons ook altijd bellen of appen zie hiervoor onze contactgegevens 

 

Contact opnemen

Contact informatie

MeiDy  Ondersteuning                     

Jeugdwet en WMO

Neem contact op MeiDy               

Bel : 06 38 24 50 83                          
WhatsApp : 06 38 24 50 83 
Mail : info@meidy.nl

 

 

Postadres : Doniawei 77 9104 GJ

Damwâld

Bezoekadres:

Doniawei 77 Damwâld

Bolwerkplein 8 Bolsward

 

 

KvK Nummer: 67260209

AGB code MeiDy: 98101781