Ambulant Jeugdzorgwerker B

Ambulant jeugdzorgwerker B

Opleidingsniveau: HBO

Uren: in overleg 

Plaats: Damwoude

Reageren tot en met: 

Ambulant Jeugdzorgwerker 

Voor ons ambulante team zijn wij op zoek naar een gedreven Jeugdzorgwerkers (SKJ geregistreerd). In deze functie ben je veel op pad, gaat bij gezinnen langs, overlegt met collega's en denkt na over hoe jij de klanten in jouw caseload kunt ondersteunen bij hun hulpvragen. Samen met het gezin stel je doelen op om hun leven zo goed mogelijk in te richten. Je stelt werkplannen op en je coördineert de zorg. Eventuele andere hulpverlening betrek je ook bij dit plan.
Je werkt in een jong en dynamisch team en werkt voornamelijk zelfstandig. Je kunt met collega's sparren, overleggen en van elkaar leren.


Je krijgt een diverse caseload van jong en oud en werkt oplossingsgericht. De caseload bestaat uit individuen en gezinnen met o.a meervoudige complexe problematiek. Het is daarom een vereiste dat je stevig in je schoenen staat.
Daarnaast heb je veel contact met instanties, zoals reclassering, politie, gemeenten, veilig thuis en andere GI instellingen.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste gedreven collega en houdt van afwisseling. Je caseload vult zich in opbouw tot het maximaal aantal binnen je contract. Je stelt je eigen agenda op basis van efficiency op en in overleg met de cliënt wat passend is binnen de zorgvraag. Je kunt levelen binnen verschillende leeftijden en hulpvragen. Bovendien houd je van een afwisselende dag en kun je die prima zelf vormgeven. Het is geen 9 tot 5 baan en werkzaamheden lopen vaak anders dan gepland. Het is dus van belang dat je een flexibele werkhouding hebt.
Je bent zelfstandig en creatief in de uitvoer van je ambulante begeleiding. Daarnaast krijg je energie van de bezoeken bij de cliënten thuis.

Kan jij je in het bovenstaande vinden? Dan is MeiDy the place to be!

Functie eisen

 • Je beschikt over een HBO-diploma (Sociaal Werk, Pedagogiek, SPH, MWD);
 • Je hebt een post-HBO opleiding IAG afgerond of je bent bereid (tijd) te investeren in het volgen van de IAG opleiding
 • Je hebt ervaring als ambulant begeleider;
 • Je bent SKJ geregistreerd;
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je kunt oplossingsgericht werken;
 • Je hebt een rijbewijs;
 • Je kunt een VOG overleggen.
 • Je beschikt over een auto of staat er voor open deze van MeiDy te leasen;
 • Je hebt ervaring met oplossingsgericht werken;
 • Je hebt kennis van de sociale kaart in Friesland.

Wat bieden we jou?

 • Salariëring conform de CAO Jeugdzorg- Jeugdzorgwerker B schaal 9;
 • In eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst, met de intentie om te verlegen voor onbepaalde tijd
 • Een uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Een laptop, mobiele telefoon en mogelijkheid tot een lease bedrijfsauto
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%

Wil je meer weten of direct solliciteren? 

Zie jij jezelf als Jeugdzorgwerker B bij MeiDy ambulant werken? Kom gezellig met ons kennismaken om alvast sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kop koffie of thee. Bel gerust en we plannen een afspraak in! We zien je cv en motivatie graag tegemoet: personeel@meidy.nl

Dianne Kalsbeek (eigenaar) of Jorg Duursma ( teamleider) kunnen je alles vertellen over deze functie. Je kunt contact opnemen met de administratie 06-38245083, dan kunnen we een telefonisch contact moment inplannen. 

Heel graag tot binnenkort!

 

Kennismaken MeiDy? Of heb je een andere vraag?

Neem contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier. Je mag ons ook altijd bellen of een berichtje via WhatsApp sturen, zie hiervoor onze contactgegevens

MeiDy Aanbod

MeiDy behandelpraktijk

‘’Niet een diagnose maar jouw hulpvraag is uitgangspunt van onze behandeling’’. Wij bieden hulp aan bij traumagerelateerde problematiek, hechtingsgerelateerde problematiek en relationele problematiek. Ben jij benieuwd naar ons behandelaanbod?

MeiDy wenje ouder & kind

MeiDy wenje O&K is een tijdelijke verblijfslocatie voor een (aanstaande) ouder en kind. Bij MeiDy wenje O&K woon je samen met andere ouder(s) en hun kind(eren). Wij werken veelal in opdracht van een verwijzer om het ouderschap in kaart te brengen of het verstevigen van ouderschap.

MeiDy ambulant

Wij geven ambulante ondersteuning aan gezinnen met kinderen van -9maanden tot 18 jaar. De ondersteuning is gericht op opvoeding en ontwikkeling. Onze visie is onder andere preventief in te spelen op hechtingsproblematiek en het voorkomen van uithuisplaatsingen.

Zo kort als het kan,
zo lang als nodig.

Starten MeiDy