Behandelcoördinator MeiDy Jeugd en Gezin

Behandelcoördinator MeiDy Jeugd en Gezin

Opleidingsniveau: WO

Uren:  36 uur

Plaats: Damwoude

Reageren tot en met:    

 

Behandelcoördinator team Ambulant in combinatie met behandelaar poli

Voor ons ambulante team en voor onze poli zijn wij op zoek naar een gedreven behandelcoördinator/behandelaar poli. In deze dubbele functie ben jij de behandelcoördinator van ons ambulante team en vul je ook nog uren met het daadwerkelijk geven van behandeling op de poli Je evalueert en bewaakt de juiste uitvoering van het indicatiebesluit en het hulpverleningsplan, de continuering van zorg en de veiligheid van de jeugdige. Jij bent inhoudelijk eindverantwoordelijk en zet de lijnen uit. In de meest complexe of schrijnende situaties houd jij de regie. Je weet als geen ander een onafhankelijke positie in te nemen wanneer de behoeften en belangen van ‘opvoeder’ en ‘opgroeiers’ met elkaar in strijd zijn geraakt. Jij maakt een professionele afweging vanuit de benadering van de ontwikkelingspsychologie.

Het werk van de gedragswetenschapper/behandelcoördinator is zeer gevarieerd. Je neemt deel aan multidisciplinaire vergaderingen waarin behandelingsplannen, methoden en voortgang van de cliënten worden besproken. Je hebt contact met de cliënt zelf, de verwijzende instanties en je directe collega’s. Je geeft richting aan de inhoudelijke visie van waaruit gewerkt wordt, zorgt voor kwaliteit van de uitvoering en ondersteunt en adviseert medewerkers, andere disciplines en leidinggevenden vanuit jouw inhoudelijke expertise.

 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste collega en hebt affiniteit met de doelgroep (multi-complexe gezinnen). Je werkt overstijgend, je staat stevig in je schoenen, je bent stressbestendig en kan goed verbinden. Je weet per discipline goed aan te sluiten om de beste resultaten te behalen.

Geloof jij in de visie dat elk kind hoort op te groeien op een veilige plek?  MeiDy gelooft dat kinderen zich het beste ontwikkelen als ze een passend en stabiel thuis hebben. Hiermee hebben ze een gedegen basis om een eigen plek in de samenleving te vinden.

Kan jij je in het bovenstaande vinden? Dan is MeiDy the place to be!


Wat bieden wij jou

 • Salariëring conform de CAO Jeugdzorg - Gedragswetenschapper/Behandelcoördinator schaal 11
 • In eerste instantie een tijdelijk arbeidsovereenkomst, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd.
 • Een dynamische, uitdagende functie op een unieke locatie, waar creativiteit en eigen initiatief worden gevraagd en gewaardeerd;
 • Periodieke training en scholing; werkbegeleiding en coaching maken deel van uit;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%


Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde master in de Pedagogische Wetenschappen of de Psychologie.
 • Kennis van de wet- en regelgeving van en met betrekking tot Jeugdzorg, zowel in vrijwillig als gedwongen kader;
 • Pré: Je bent in het bezit van een aantekening Diagnostiek
 • Je hebt 1 tot 2 jaar relevante werkervaring als behandelaar gedragswetenschapper of orthopedagoog
 • Je bent SKJ geregistreerd
 • Je kunt een VOG overleggen

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Zie jij jezelf als behandelcoördinator/behandelaar bij MeiDy werken? Kom gezellig met ons kennismaken om alvast sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kop koffie of thee. Bel gerust en we plannen een afspraak in! We zien je cv en motivatie graag tegemoet: personeel@meidy.nl

Dianne Kalsbeek (eigenaar) of Carmen Schievels( teamleider) kunnen je alles vertellen over deze functie. Je kunt contact opnemen met de administratie 06-38245083, dan kunnen we een telefonisch contact moment inplannen.

Heel graag tot binnenkort!

 

 

 

Kennismaken MeiDy? Of heb je een andere vraag?

Neem contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier. Je mag ons ook altijd bellen of een berichtje via WhatsApp sturen, zie hiervoor onze contactgegevens

MeiDy Aanbod

MeiDy behandeling

MeiDy biedt diverse behandelingen voor kinderen en jongeren tot 18 jaar

MeiDy wenje ouder & kind

MeiDy wenje O&K (ouder&kind) is een tijdelijke verblijfslocatie voor een (aanstaande) ouder en kind. Bij MeiDy wenje O&K, woon je samen met andere ouders en hun kind(eren).

MeiDy ambulant

Wij geven ambulante ondersteuning aan gezinnen met kinderen van -9maanden tot 18 jaar. De ondersteuning is gericht op opvoeding en ontwikkeling. Onze visie is onder andere preventief in te spelen op hechtingsproblematiek en het voorkomen van uithuisplaatsingen.

Zo kort als het kan,
zo lang als nodig.

Starten MeiDy