• darkblurbg
  MeiDy Ambulant | Jeugd & Gezin
  Onze ondersteuning is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig.
 • darkblurbg
  MeiDy Wenje | Ouder & Kind Huis
  WELKOM!!
 • darkblurbg
  MeiDy | intensieve ambulante gezinsbehandeling
  Onze ondersteuning is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig.

Opleidingsniveau:

WO

Uren:                        

16-20 (uitbreiding mogelijk in overleg)

Plaats:                      

Damwoude

Reageren tot en met:  31 december 2021      

 

Gedragswetenschapper/ Behandelcoördinator MeiDy

 

Voor ons ambulante team en ons team ouder en kind zijn wij op zoek naar een gedreven gedragswetenschapper. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de behandelinhoud. Je  evalueert en bewaakt de juiste uitvoering van het indicatiebesluit en het hulpverleningsplan, de continuering van zorg en de veiligheid van de jeugdige. Jij bent inhoudelijk eindverantwoordelijk en zet de lijnen uit. In de meest complexe of schrijnende situaties houd jij de regie. Je weet als geen ander een onafhankelijke positie in te nemen wanneer de behoeften en belangen van ‘opvoeder’ en ‘opgroeiers’ met elkaar in strijd zijn geraakt. Jij maakt een professionele afweging vanuit de benadering van de ontwikkelingspsychologie.

Het werk van de gedragswetenschapper is zeer gevarieerd. Je neemt deel aan multidisciplinaire vergaderingen waarin handelingsplannen, methoden en voortgang van de cliënten worden besproken. Je hebt contact met de cliënt zelf, de verwijzende instanties en je directe collega’s. Je geeft richting aan de inhoudelijke visie van waaruit gewerkt wordt, zorgt voor kwaliteit van de uitvoering en ondersteunt en adviseert medewerkers, andere disciplines en leidinggevenden vanuit jouw inhoudelijke expertise.

Er is een mogelijkheid om je uren uit te breiden met het geven van behandeling. MeiDy is een groeiende organisatie met veel dynamiek. Op dit moment is MeiDy bezig met het opzetten van een Poli voor kinderen in de leeftijd van -9 maanden tot 6 jaar met speciale aandacht voor trauma en hechting.  Wij bieden onder andere (preverbale) traumatherapie, systeemtherapie en hechtingsbevorderende therapie.

Heb jij ervaring met het uitvoeren van diagnostisch onderzoek dan is dat zeker een meerwaarde voor onze Poli!

 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste collega en hebt affiniteit met de doelgroep (multi-complexe gezinnen). Je werkt overstijgend, je staat stevig in je schoenen, je bent stressbestendig en kan goed verbinden. Je weet per discipline goed aan te sluiten om de beste resultaten te behalen.

Geloof jij in de visie dat elk kind hoort op te groeien op een veilige plek?  MeiDy gelooft dat kinderen zich het beste ontwikkelen als ze een passend en stabiel thuis hebben. Hiermee hebben ze een gedegen basis om een eigen plek in de samenleving te vinden.

Kan jij je in het bovenstaande vinden? Dan is MeiDy the place to be!


Wat bieden wij jou?

 • Salariëring conform de CAO Jeugdzorg - Gedragswetenschapper schaal 11
 • In eerste instantie een tijdelijk arbeidsovereenkomst, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd.
 • Een dynamische, uitdagende functie op een unieke locatie, waar creativiteit en eigen initiatief worden gevraagd en gewaardeerd;
 • Periodieke training en scholing; werkbegeleiding en coaching maken deel van uit;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%


Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde master in de Pedagogische Wetenschappen of de Psychologie.
 • Kennis van de wet- en regelgeving van en met betrekking tot Jeugdzorg, zowel in vrijwillig als gedwongen kader;
 • Je bent in het bezit van een aantekening Diagnostiek
 • Pre: ervaring met diagnostisch onderzoek.
 • Je hebt 1 tot 2 jaar relevante werkervaring als gedragswetenschapper of orthopedagoog
 • Je bent SKJ geregistreerd
 • Je kunt een VOG overleggen

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Carmen Schievels (gedragswetenschapper) kan je alles vertellen over deze vacature. Je kunt haar bereiken op dinsdag, woensdag of donderdag op het nummer: 0638161051.

Direct solliciteren? Je sollicitatie en CV kun je sturen naar administratie@meidy.nl t.n.v. Dianne Kalsbeek. Dit kan uiterlijk tot 31 december 2021. We zien je motivatie graag tegemoet!

 

 

Kennismaken MeiDy? Of heb je een andere vraag neem contact met ons op, dat kan via onderstaand contactformulier je mag ons ook altijd bellen of appen zie hiervoor onze contactgegevens 

 

Contact opnemen

Bezoek en post adres:                          Haadwei 51A                                      9104 BC Damwâld

Bel 06 38 24 50 83          info@meidy.nl

ISO 9001:2015 gecertificeerd registratienummer: 2249244