Jeugdzorgwerker B locatie Wenje

Jeugdzorgwerker B locatie Wenje

Kom gesellich by ús del, dan hawwe it der MeiDy oer!


Functiecategorie: Begeleiding

Opleidingsniveau: HBO

Uren: 28 uur

Plaats: Damwoude

Reageren tot en met: 1 oktober 2022

Jeugdzorgwerker - Het Ouder en Kind huis

Voor ons Ouder en Kind huis zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Jeugdzorgwerker (SKJ geregistreerd is een pré).

Elk kind hoort op te groeien op een veilige plek. Wij geloven dat kinderen zich het beste ontwikkelen als ze een passend en stabiel thuis hebben. Hiermee hebben ze een gedegen basis om een eigen plek in de samenleving te vinden.

Wanneer er (ernstige) zorgen bestaan ten aanzien van de ontwikkeling en/of de veiligheid van een kind, waarbij een uithuisplaatsing wordt overwogen of al heeft plaatsgevonden, kan opname bij ons ouder en kind huis locatie Wenje worden overwogen. Binnen de gezinsopname krijgen de ouders een (laatste) kans om te laten zien dat zij met behulp van een intensief traject kunnen komen tot stabiel en ‘goed genoeg’ ouderschap waardoor kinderen weer gezond en veilig kunnen opgroeien. Er wordt gewerkt aan een veilige hechtingsrelatie tussen ouder en kind. Het uiteindelijke doel is dat de ouder en het kind weer zelfstandig verder kunnen, in een veilige leefomgeving zonder of met behulp van ambulante ondersteuning.

In het Ouder en Kind huis draag je zorg voor (jong)volwassen en hun kind(baby). Wat we belangrijk vinden is dat je kunt levelen binnen deze verschillende leeftijden en hulpvragen. Jij biedt ondersteuning bij het ouderschap. Je werkt samen met de andere Jeugdzorgwerkers en de Gedragswetenschapper.

Wie ben jij?

 • Jij bent een enthousiaste jeugdzorgwerker met passie voor de jeugdzorg
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de jeugdzorg of jeugd geestelijke gezondheidszorg, ervaring in een klinische setting is hierbij een pré
 • Jij hebt affiniteit met de doelgroep van ouders en kinderen die bij Wenje geplaatst worden (multi-problem gezinnen waarbij vaak LVB of psychiatrische problematiek onderliggend zijn).
 • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving van en met betrekking tot Jeugdzorg, zowel in vrijwillig als gedwongen kader
 • Je bent SKJ geregistreerd
 • Je kunt een VOG overleggen
 • Je bent flexibel en staat open voor avond/nachtdiensten

Kan jij je in het bovenstaande vinden? Dan is MeiDy the place to be!

Wat bieden wij jou?

 • Salariëring conform de CAO Jeugdzorg, afhankelijk van opleiding en werkervaring
 • Een arbeidsovereenkomst van een jaar, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd
 • Een dynamische, uitdagende functie op een unieke locatie!
 • Periodieke training en scholing; werkbegeleiding en coaching;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Collectiviteitskorting bij Zilveren Kruis of Menzis

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Dianne Kalsbeek (eigenaar) kan je alles vertellen over deze vacature. Je kunt contact opnemen met de administratie 06-38245083, dan kunnen we een telefonisch contact moment inplannen.

Zie jij jezelf als Jeugdzorgwerker B bij MeiDy Wenje werken? Kom gezellig met ons kennismaken om alvast sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kop koffie of thee. Bel gerust en we plannen een afspraak in! We zien je cv en motivatie graag tegemoet.

Heel graag tot binnenkort!

 

 

Kennismaken MeiDy? Of heb je een andere vraag?

Neem contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier. Je mag ons ook altijd bellen of een berichtje via WhatsApp sturen, zie hiervoor onze contactgegevens

MeiDy Aanbod

MeiDy behandeling

Wij bieden o.a. de volgende behandelingen aan: • Preverbaal trauma • EMDR jeugd/ volwassenen • Diagnostiek kinderen • Systeemtherapie • Psychomotorische therapie • cognitieve gedragstherapie

MeiDy wenje ouder & kind

MeiDy wenje O&K (ouder&kind) is een tijdelijke verblijfslocatie voor een (aanstaande) ouder en kind. Bij MeiDy wenje O&K, woon je samen met andere ouders en hun kind(eren).

MeiDy ambulant

Voor ons zijn de eerste duizend dagen van een kind erg belangrijk. Zowel intramuraal als extramuraal kan MeiDy hierin ondersteunend zijn. Wij geven ondersteuning aan gezinnen met kinderen van -9 maanden tot 18 jaar. De ondersteuning is gericht op de opvoeding en ontwikkeling van het kind. Daarnaast is onze visie onder andere preventief in te spelen op hechtingsproblematiek en het voorkomen van uithuisplaatsingen. Wij bieden therapie en begeleiding aan. Ons zorgaanbod bevat vele elementen uit de zienswijze van de IMH: Infant Mental Health. Daarnaast bieden wij ook ambulante ondersteuning aan personen met psychosociale problematiek  (inclusief GGZ) en / of verstandelijke beperking. Onze doelgroep bestaat uit kinderen, tieners, adolescenten, gezinnen, volwassen en ouderen.

Zo kort als het kan,
zo lang als nodig.

Starten MeiDy