Jeugdzorgwerker B locatie Wenje

Jeugdzorgwerker B locatie Wenje

 

Opleidingsniveau: HBO

Uren: in overleg

Plaats: Damwoude

Reageren tot en met:

Jeugdzorgwerker - Het Ouder en Kind huis

Voor ons Ouder en Kind huis zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Jeugdzorgwerker (SKJ geregistreerd is een pré).

Elk kind hoort op te groeien op een veilige plek. Wij geloven dat kinderen zich het beste ontwikkelen als ze een passend en stabiel thuis hebben. Hiermee hebben ze een gedegen basis om een eigen plek in de samenleving te vinden.

Wanneer er (ernstige) zorgen bestaan ten aanzien van de ontwikkeling en/of de veiligheid van een kind, waarbij een uithuisplaatsing wordt overwogen of al heeft plaatsgevonden, kan opname bij ons ouder en kind huis locatie Wenje worden overwogen. Binnen de gezinsopname krijgen de ouders een (laatste) kans om te laten zien dat zij met behulp van een intensief traject kunnen komen tot stabiel en 'goed genoeg' ouderschap waardoor kinderen weer gezond en veilig kunnen opgroeien. Er wordt gewerkt aan een veilige hechtingsrelatie tussen ouder en kind. Het uiteindelijke doel is dat de ouder en het kind weer zelfstandig verder kunnen, in een veilige leefomgeving zonder of met behulp van ambulante ondersteuning.

In het Ouder en Kind huis draag je zorg voor (jong)volwassen en hun kind(baby). Wat we belangrijk vinden is dat je kunt levelen binnen deze verschillende leeftijden en hulpvragen. Jij biedt ondersteuning bij het ouderschap. Je werkt samen met de andere Jeugdzorgwerkers en de Gedragswetenschapper.

Wie ben jij?

 • Jij bent een enthousiaste jeugdzorgwerker met passie voor de jeugdzorg
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de jeugdzorg of jeugd geestelijke gezondheidszorg, ervaring in een klinische setting is hierbij een pré
 • Jij hebt affiniteit met de doelgroep van ouders en kinderen die bij Wenje geplaatst worden (multi-problem gezinnen waarbij vaak LVB of psychiatrische problematiek onderliggend zijn).
 • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving van en met betrekking tot Jeugdzorg, zowel in vrijwillig als gedwongen kader
 • Je bent SKJ geregistreerd
 • Je kunt een VOG overleggen
 • Je bent flexibel en staat open voor avond/nachtdiensten

Kan jij je in het bovenstaande vinden? Dan is MeiDy the place to be!

Wat bieden wij jou?

 • Salariëring conform de CAO Jeugdzorg, afhankelijk van opleiding en werkervaring
 • Een arbeidsovereenkomst van een jaar, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd
 • Een dynamische, uitdagende functie op een unieke locatie!
 • Periodieke training en scholing; werkbegeleiding en coaching;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Zie jij jezelf als Jeugdzorgwerker B bij MeiDy Wenje werken? Kom gezellig met ons kennismaken om alvast sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kop koffie of thee. Bel gerust en we plannen een afspraak in! We zien je cv en motivatie graag tegemoet: personeel@meidy.nl

Dianne Kalsbeek (eigenaar) of Jorg Duursma ( teamleider) kunnen je alles vertellen over deze functie. Je kunt contact opnemen met de administratie 06-38245083, dan kunnen we een telefonisch contact moment inplannen.

Heel graag tot binnenkort!

 
 

 

Kennismaken MeiDy? Of heb je een andere vraag?

Neem contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier. Je mag ons ook altijd bellen of een berichtje via WhatsApp sturen, zie hiervoor onze contactgegevens

MeiDy Aanbod

MeiDy behandeling

MeiDy biedt diverse behandelingen voor kinderen en jongeren tot 18 jaar

MeiDy wenje ouder & kind

MeiDy wenje O&K (ouder&kind) is een tijdelijke verblijfslocatie voor een (aanstaande) ouder en kind. Bij MeiDy wenje O&K, woon je samen met andere ouders en hun kind(eren).

MeiDy ambulant

Wij geven ambulante ondersteuning aan gezinnen met kinderen van -9maanden tot 18 jaar. De ondersteuning is gericht op opvoeding en ontwikkeling. Onze visie is onder andere preventief in te spelen op hechtingsproblematiek en het voorkomen van uithuisplaatsingen.

Zo kort als het kan,
zo lang als nodig.

Starten MeiDy