Orthopedagoog of Psycholoog MeiDy

Orthopedagoog of Psycholoog MeiDy

Opleidingsniveau: WO

Uren:  24-36 uur

Plaats: Damwoude

Reageren tot en met: 1 maart 2023

Behandelaar voor onze behandelpraktijk

Wil jij als SKJ geregistreerde orthopedagoog of psycholoog met affiniteit voor jeugdigen je kennis inzetten om problemen bij kinderen op latere leeftijd te voorkomen? Dit is waar de Praktijk voor jeugdhulpverlening van MeiDy zich voor inzet. In dit generalistische team ligt de focus op het nauwkeurig uitvragen van de hulpvraag en daar een passende behandeling op uit zetten. Niet een diagnose maar de hulpvraag van de client is uitgangspunt van de behandeling. Jij bent zelf inhoudelijk eindverantwoordelijk voor het traject en bepaald de lijnen. Deze lijnen bespreek je wekelijks met je collega’s en een GZ-psycholoog in een overlegstructuur.  

Je komt in een generalistisch team te werken met diverse behandelaren. Je neemt deel aan multidisciplinaire vergaderingen waarin behandelingsplannen, methoden en voortgang van de cliënten worden besproken. Je geeft richting aan de inhoudelijke visie van waaruit gewerkt wordt, zorgt voor kwaliteit van de uitvoering en ondersteunt en adviseert collega’s, andere disciplines en leidinggevenden vanuit jouw inhoudelijke expertise.

Ons hulpaanbod is gericht op: trauma, hechtingsgerelateerde klachten en relationele klachten (gezinstherapie & partnerrelatietherapie in het belang van het kind)

Heb jij ervaring met behandelen en krijg jij er energie van om zelf de regie te hebben over jouw behandelingen? Dan is deze functie wat voor jou!

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste collega en hebt affiniteit met de doelgroep jeugd. Je werkt overstijgend en resultaatgericht, je bent zelfstandig, stressbestendig en kan goed verbinden. Je weet per discipline goed aan te sluiten om de beste resultaten te behalen.

Geloof jij in de visie dat ieder kind zijn eigen verhaal en krachten heeft? En wil jij je verbinden aan MeiDy om onderdeel te zijn van het proces om kinderen weer in hun eigen kracht te zetten. MeiDy gelooft dat kinderen zich het beste ontwikkelen als zij vroegtijdig hulp krijgen bij alles wat ze lastig vinden. Ook de omgeving van het kind speelt hierbij een belangrijk onderdeel. Hiermee wordt de fundering gelegd om zelfstandig verder te kunnen.

Kan jij je in het bovenstaande vinden? Dan is MeiDy the place to be!


Wat bieden wij jou

 • Salariëring conform de CAO Jeugdzorg schaal 11 afhankelijk van opleiding en werkervaring
 • In eerste instantie een tijdelijk arbeidsovereenkomst, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd.
 • Een dynamische, uitdagende functie op een unieke locatie, waar creativiteit en eigen initiatief worden gevraagd en gewaardeerd;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Collectiviteitskorting bij Menzis en Zilveren Kruis


Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde master in de Pedagogische Wetenschappen of de Psychologie.
 • Kennis van de wet- en regelgeving van en met betrekking tot Jeugdzorg, zowel in vrijwillig als gedwongen kader;
 • Je bent in het bezit van een aantekening diagnostiek
 • Je hebt ervaring met behandeling en bent in het bezit van een CGT opleiding
 • Pré: je hebt ervaring met EMDR
 • Je hebt 1 tot 2 jaar relevante werkervaring
 • Je bent SKJ/NVO geregistreerd
 • Je kunt een VOG overleggen

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Zie jij jezelf als orthopedagoog of psycholoog werken bij MeiDy? Kom met ons kennismaken om alvast sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kop koffie of thee. Bel gerust en we plannen een afspraak in! 

Direct solliciteren? Je sollicitatie en cv kun je sturen naar personeel@meidy.nl t.n.v. Dianne Kalsbeek. We zien je reactie en motivatie graag tegemoet. 

Of je belt met Carmen Schievels zij kan je alles vertellen over deze vacature. Je kunt haar bereiken op maandag, dinsdag en donderdag tot 13 uur op telefoonnummer 06 38 16 10 51 

Heel graag tot binnenkort! 

 

 Kennismaken MeiDy? Of heb je een andere vraag?

Neem contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier. Je mag ons ook altijd bellen of een berichtje via WhatsApp sturen, zie hiervoor onze contactgegevens

MeiDy Aanbod

MeiDy behandelpraktijk

‘’Niet een diagnose maar jouw hulpvraag is uitgangspunt van onze behandeling’’. Wij bieden hulp aan bij traumagerelateerde problematiek, hechtingsgerelateerde problematiek en relationele problematiek. Ben jij benieuwd naar ons behandelaanbod?

MeiDy wenje ouder & kind

MeiDy wenje O&K is een tijdelijke verblijfslocatie voor een (aanstaande) ouder en kind. Bij MeiDy wenje O&K woon je samen met andere ouder(s) en hun kind(eren). Wij werken veelal in opdracht van een verwijzer om het ouderschap in kaart te brengen of het verstevigen van ouderschap.

MeiDy ambulant

Wij geven ambulante ondersteuning aan gezinnen met kinderen van -9maanden tot 18 jaar. De ondersteuning is gericht op opvoeding en ontwikkeling. Onze visie is onder andere preventief in te spelen op hechtingsproblematiek en het voorkomen van uithuisplaatsingen.

Zo kort als het kan,
zo lang als nodig.

Starten MeiDy