Aanmelden

Home » Aanmelden

Aanmeldformulier Ambulant / Behandelpraktijk

Formulier

Aanmeldformulier Ouder – Kind

Formulier

Het ingevulde formulier kunt u beveiligd versturen naar aanmeldingen@meidy.nl

MeiDy aanbod

MeiDy behandelpraktijk

Wij bieden hulp aan wanneer er sprake is van verstoorde systemen. Er is bijvoorbeeld sprake van ruzie tussen ouder en kind of je voelt je niet begrepen door je partner. Daarnaast bieden wij basis diagnostiek. Ben jij benieuwd naar ons behandelaanbod?

Meer informatie

MeiDy Ouder-Kind

MeiDy Ouder-Kind is een tijdelijke verblijfslocatie voor een (aanstaande) ouder en kind. Bij MeiDy Ouder-Kind leef je samen met andere ouder(s) en hun kind(eren), maar beschik je over een eigen studio. In opdracht van een verwijzer brengen wij het ouderschap in kaart of werken we aan het verstevigen van ouderschap.

Meer informatie

MeiDy ambulant

Wij geven (intensieve) ambulante ondersteuning aan gezinnen met kinderen van -9 maanden tot 18 jaar. De ondersteuning is gericht op opvoeding en ontwikkeling. Onze visie is onder andere preventief in te spelen op hechtingsproblematiek en het voorkomen van uithuisplaatsingen.

Meer informatie

Niemand is perfect. Jij niet, en wij ook niet. Maar dat hoeft ook niet, want het zijn onze imperfecties die ons karakter vormgeven. Toch kan je jezelf soms het lelijke eendje voelen binnen je omgeving. We omarmen die metafoor en zetten hem op een positieve manier in binnen onze beeldtaal. Omdat in ieder lelijk eendje een zwaan schuilgaat en omdat de symboliek van de auto zich leent voor veel van onze kernwaarden: we willen vooruit en hebben een punt aan de horizon als onze bestemming, maar hebben daarbij soms ook liefdevol onderhoud nodig. We schijnen ons licht op de situatie en omarmen het verleden en zorgen voor een veilige omgeving.

Kennismaken MeiDy? Of heb je een andere vraag?

Neem contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op de website. Je mag ons ook altijd bellen of een berichtje via WhatsApp sturen. Zie hiervoor onze contactgegevens

Contact opnemen

Zo kort als het kan,
zo lang als nodig.